tirana business
university

Ku Studimi sjell Punësim!

tirana business
university

Ku Studimi sjell Punësim!

FAKULTETET

ARRITJET TONA

Tirana Business University College njihet gjerësisht si shkollë e lartë e fokusuar te cilësia dhe harmonizimi i teorisë me praktikën. Pasi nisi aktivitetin në Tetor të vitit 2010, TBU mori akreditimin institucional dhe të të gjitha programeve të studimit me aktin nr. 326, dt. 15.08.2013 të Ministrit të Arsimit. 

 

TBU Press

Ke menduar ndonjëherë çfarë do nga universiteti në të cilin do të studiosh?

Si do të jetë e ardhmja jote? Cilat janë mundësitë e tua të punësimit dhe karrierës? Tirana Business University është përgjigja për gjithçka ti kërkon! Me 10 breza suksesi, mbi 150 partnerë kombëtarë e ndërkombëtarë, 86% të studentëve të saj të punësuar dhe me aksioner kryesor Grupin BALFIN, Tirana Business University është mbështetësi yt më i madh drejt rrugës së suksesit!

30 Sep, 2023

TBU publikon listat e renditjes me pikë të aplikantëve të Raundit 1 Bachelor

Pas vlerësimit të rezultateve individuale sipas mesatares së notave të shkollës së mesme, intervistave të kryera në shkollë, po shpallim listat e radhitura me pikë për programet Bachelor në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit dhe në Fakultetin e Biznesit dhe Drejtësisë.

25 Aug, 2023

86% e studentëve që mbarojnë studimet në Tirana Business University, sukses në tregun e punës

Grupi BALFIN e ka konsoliduar rolin e tij në sistemin universitar shqiptar,duke marrë tashmë drejtimin e Tirana Business University.

25 Jul , 2023

Studentët e Tirana Business University takohen me drejtuesit e Grupit BALFIN

U zhvillua në Tiranë një takim prezantues ndërmjet drejtuesve, studentëve, alumnëve dhe pedagogëve të Tirana Business University, me drejtuesit e Grupit BALFIN, ku i pranishëm ishte edhe themeluesi dhe Presidenti i këtij Grupi, Samir Mane.

26 Jul , 2023

Partnerët